Üdvözöllek megújult oldalamon!



Ebben a posztban szeretnék üdvözölni minden kedves olvasót, és elmagyarázni, hogy az oldalon mit és hol találhattok meg, illetve azt, hogy a jövőben milyen tartalmat fogok megosztani itt.

Valószínűleg a blogbejegyzésekben fogom megosztani azokat a híreket, amik mindenki számára fontos lehet. Valamint a legújabb fordításokat is itt fogom publikálni.

Úgy gondolom, hogy próbálok minél szélesebb körben segíteni nektek. Ezt úgy értem, hogy nem csak a kontent bossok magyarosított, egyszerűsített taktikáját fogom felvázolni, hanem megpróbálok achievementek terén is segítséget nyújtani. Ezek a kiegészítőknél fognak megjelenni. Valamint kedvezek kicsit az olyan játékosoknak is, akik elszánt gyűjtögetők: toy / mount / pet terén. Vannak olyan mountok, petek és játékok amiket nagyon egyszerű megszerezni, vagy achihoz, farmoláshoz kötött. Ezeket a megszerzésük nehézsége szerint fogom szétosztani.

Ez a weboldalam fejléce, amit arra használtam, hogy kiegészítők jelenjenek meg rajta. Ha rányomtok az egyik kiegészítőre, akkor elnavigál egy másik oldalra, ahol az adott kiegészítő raidjei fognak megjelenni, esetenként pedig az achievementek is.

Ezt fogjátok látni, amikor rákattintotok az egyik kiegészítőre. A képek alatt feltüntettem a raid nevét, amire ha rákattintotok az elnavigál egy másik oldalra.


Ez az oldal akkor jelenik meg, hogyha rákattintunk a raid nevére. A bossok egymás alatt vannak, és a képek alatt megtalálható a nevük. Hogyha valaki elakarja olvasni a hozzá tartozó taktikát, akkor rá kell kattintania a boss nevére.



A "Home" oldalon jelennek meg az ehhez hasonló bejegyzések. Amennyiben ezen az oldalon oldalra pillantunk láthatjuk ezt a sávot. Ott látható a top 3 népszerű bejegyzés (amit a legtöbben tekintenek meg), valamint van egy kereső is, ha valaki valamit nem találna. Az oldal megjelenítések száma mutatja, hogy eddig hány ember kereste fel az oldalamat.
Ha tetszik a munkám, és szeretnéd azt követni, akkor pár kattintással feliratkozhatsz a blogomra, hogy mindig megkapd a legújabb bejegyzéseimről vagy a bejegyzéseim alatti kommentekről az értesítést.

Remélem segítettem neked, jó böngészést az oldalamon!
Üdvözöllek megújult oldalamon! Üdvözöllek megújult oldalamon! Reviewed by Meli on 8:45 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések