Shadowlands: Bastion




Előzmények: Sylvanas Windrunner elmegy Icerown Citadelbe, a Lich Kinghez, Bolvar Fordragonhoz. Véleménye szerint az Azerothon való élet egy börtön, és ő lesz az, aki felszabadítja Azeroth lakóit azáltal, hogy széttépi az élet és halál között fátylat, a Helm of Domination-t. Megnyílik előttünk a Realm of Shadow, ahol a leggonoszabb teremtmény van elzárva, akinek soha nem kellene kiszabadulnia. 

Átkelünk a túlvilágra, hogy újra egyensúlyba legyen az élet és halál közötti kapocs. Fel kell fedeznünk Ardenweald-et, Revendreth-et, Bastion-t és Maldraxxius-t. Miközben a négy területen vagyunk, megismerkedünk a Covenantekkel, majd valamelyikük mellett el kell köteleződnünk, hogy tovább folytathassuk a történetet. Minden Covenant-nál más képességeket kapunk, mindenkinek a saját döntése, hogy kihez csatlakozik.


Bastion


Bastion a Kyrian Covenant által felügyelt terület. Erre a területre azon emberek lelke kerül akik életükben bizonyítottak, rászolgáltak, és megakarnak tisztulni, hogy maguk is Kyrian-ok lehessenek. A leghíresebb lélek akit ide küldtek Utheré volt.
Ha a Kyrianokkal kötünk szövetséget akkor a következő előnyöket szerezhetjük meg:

Speciális Kyrian képesség: Summon Steward - 5 percenként megidézhető egy segítő, aki healeli karakterünk, és szinte mindent képes lecleanselni rólunk.

Class képességek: Death Knight Demon Hunter  Druid Hunter  Mage  Monk  Paladin  Priest  Rogue  Shaman Warlock Warrior


Emellett lesznek Soulbindek, akik hasonlóak a followerekhez. Fejleszteni kell őket. Azonban ők nem olyanok, mint a testőrök (pl. Legionban), hanem sokkal nagyobb a hatótávuk, több helyen elkísérnek minket.

Bastion térkép

Shadowlands: Bastion Shadowlands: Bastion Reviewed by Meli on 4:03 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések