Shadowlands: Maldraxxus



Előzmények: Sylvanas Windrunner elmegy Icerown Citadelbe, a Lich Kinghez, Bolvar Fordragonhoz. Véleménye szerint az Azerothon való élet egy börtön, és ő lesz az, aki felszabadítja Azeroth lakóit azáltal, hogy széttépi az élet és halál között fátylat, a Helm of Domination-t. Megnyílik előttünk a Realm of Shadow, ahol a leggonoszabb teremtmény van elzárva, akinek soha nem kellene kiszabadulnia. 


Átkelünk a túlvilágra, hogy újra egyensúlyba legyen az élet és halál közötti kapocs. Fel kell fedeznünk Ardenweald-et, Revendreth-et, Bastion-t és Maldraxxius-t. Miközben a négy területen vagyunk, megismerkedünk a Covenantekkel, majd valamelyikük mellett el kell köteleződnünk, hogy tovább folytathassuk a történetet. Minden Covenant-nál más képességeket kapunk, mindenkinek a saját döntése, hogy kihez csatlakozik.


Maldraxxus



Ezt a területet a Necrolord Covenant felügyeli. Hozzájuk kerülnek azok a lelkek akik életükben kegyetlenek voltak, és mindig támogatták a háborút, az erőszakot.  Hozzájuk került Draka, Thrall édesanyja, aki életében warrior volt, és gyorsan hatalmassá vált Maldraxxusban.

Náluk a hierarchia elég ingovány, azonban mióta eltűnt a vezetőjük a hierarchia veszélybe került. Közölük az öt legerősebb Necrolord harcol a Covenant vezetői szerepéért.
Amikor elérjük a max levelt, akkor csatlakozhatunk a Necrolordokhoz, akik megjutalmaznak minket a döntésünkért:


Speciális Necrolord képesség: Fleshcraft - 2 percig kapsz egy absorbot, ami a HP-nak megfelelően 20% sebzést levéd. Ha ezt a képességet holttest mellett tolod el, akkor nem 20%-ot, hanem 50%-ot fog levédeni.

Class képesség: Death Knight  Demon Hunter  Druid  Hunter  Mage  Monk  Paladin  Priest  Rogue  Shaman  Warlock  Warrior

Emellett lesznek Soulbindek, akik hasonlóak a followerekhez. Fejleszteni kell őket. Azonban ők nem olyanok, mint a testőrök (pl. Legionban), hanem sokkal nagyobb a hatótávuk, több helyen elkísérnek minket.
Maldraxxus térkép


Shadowlands: Maldraxxus Shadowlands: Maldraxxus Reviewed by Meli on 4:56 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések