Shadowlands: Ardenweald



Előzmények:  Sylvanas Windrunner elmegy Icerown Citadelbe, a Lich Kinghez, Bolvar Fordragonhoz. Véleménye szerint az Azerothon való élet egy börtön, és ő lesz az, aki felszabadítja Azeroth lakóit azáltal, hogy széttépi az élet és halál között fátylat, a Helm of Domination-t. Megnyílik előttünk a Realm of Shadow, ahol a leggonoszabb teremtmény van elzárva, akinek soha nem kellene kiszabadulnia. 

Átkelünk a túlvilágra, hogy újra egyensúlyba legyen az élet és halál közötti kapocs. Fel kell fedeznünk Ardenweald-et, Revendreth-et, Bastion-t és Maldraxxius-t. Miközben a négy területen vagyunk, megismerkedünk a Covenantekkel, majd valamelyikük mellett el kell köteleződnünk, hogy tovább folytathassuk a történetet. Minden Covenant-nál más képességeket kapunk, mindenkinek a saját döntése, hogy kihez csatlakozik.


Ardenweald

Ardenweald egy rejtélyes és misztikus erdő. Ezt a területet a Night Fae Covenant őrzi.  Ide kerülnek azok a lelkek akik elszántak a természet védelme iránt. Amikor a harmadik háborúban megölték Cenariust, ő maga is ide került. Megtisztította lelkét, majd visszatért Azerothba a Cataclysm idején.
Amikor elérjük a maximum szintet, akkor választhatjuk a Night Fae Covenantot, akik jutalmazzák a döntésünket:



Speciális Night Fae képesség: Soulshape - átalakít valamilyen spirituális állattá (pl.: unikornis), így növeli a gyorsaságodat 30%-kal, és lehetővé teszi, hogy teleportálj 10 yardot előre. A teleportra az elhasználás után 12 másodperced van, kivéve ha barátságos területen vagy.

Class képesség: Death Knight  Demon Hunter  Druid  Hunter  Mage  Monk  Paladin  Priest  Rogue  Shaman  Warlock  Warrior

Emellett lesznek Soulbindek, akik hasonlóak a followerekhez. Fejleszteni kell őket. Azonban ők nem olyanok, mint a testőrök (pl. Legionban), hanem sokkal nagyobb a hatótávuk, több helyen elkísérnek minket.

Ardenweald térkép

Shadowlands: Ardenweald Shadowlands: Ardenweald Reviewed by Meli on 5:49 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések